Descripció

La direcció de la Masia Rural “CAN CAPONET” , de Lliçà de Munt, es va posar en contacte amb SIDEI per sol·licitar-nos  informació per millorar la cobertura de la xarxa sense fils del seu negoci, per poder donar un servei mes eficaç als seus clients.

Desprès de realitzar un estudi previ ,per verificar la cobertura i equips que ja tenien de propietat, es va realitzar instal·lació de diferents equips col·locats estratègicament  per poder cobrir eficientment les diferents zones comunes.

Es va configurar amb un RouterBoard de Mikrotik un Hotspot ,amb una xarxa oberta on apareix una web informativa de la Masia “CAN CAPONET” i control d’accés per els client finals. Amb aquest sistema es controla la privacitat, l’amplada de banda per client i el servei , creant una xarxa sense fils mes professional. També es va col·locar estratègicament una antena exterior d’Ubiquiti per cobrir la part de jardí i piscina i una antena interior professional també d’Ubiquiti  per cobrir les diferent instancies internes (habitacions, menjador ,sala TV…).

La Masia “CAN CAPONET” es  un lloc encantador a només 25 minuts de Barcelona en el que podràs gaudir d’un entorn verd de protecció agrària i de la seva masia totalment restaurada.
Situada al municipi de Lliçà D’Amunt, té el privilegi de ser una illa de fauna i flora on regnen la pau i la tranquil·litat. En fi, un indret càlid i acollidor.

SIDEI es +”

Per mes informació: www.sidei.cat  i  www.cancaponet.com